linguine met krab en kokos
15/11/2020
ingrediënten:
300 gr. Vers krabvlees
1 Teentje look
2 Rode chilipepertjes
1 dl. Droge witte wijn
2 dl. Kokosmelk
1 el. Zeste van citroen
Platte peterselie
500 gr. Zi'Anna's linguine
1 Rode ui
150 gr. Sugar snaps
150 gr. Champignons
Zi'Anna's olijfolie
Bereiding:
Bak de krab ,de look en de chilipepertjes aan in Zi'Anna's olijfolie tot de krab bijna gaar is.
Blus met witte wijn, voeg de kokosmelk en de schil van een citroen toe, laat 5 minuten zachtjes sudderen.
Voeg de gesneden champignons en de sugar snaps toe aan het geheel en laat nog even opkoken.
Kook Zi'Anna's linguine "al dente" in gezouten water.
Meng de uitgelekte pasta met de saus.
Overstrooi met de in slierten gesneden rode ui, de bladpeterselie en overstrooi het geheel met de zeste van citroen.
Buon Apetito
Reactie plaatsen
Reacties