Tortellone met champignonroomsaus en spekjes
ingrediënten:
200 – 250 g Zi'Anna's verse Tortellone gevuld met Parmigiano
250 g champignons
250 ml. room.
1 teentje look
scheutje porto
scheutje cognac
1 sjalot
150 g geraspte Parmigiano Reggiano
peper, zout.
Zi'Anna's olijfolie
bladpeterselie
100 gr. spekblokjes gerookt
50 gr pijnboompitten
Bereiding:
Snijd de champignons in 4, snipper de sjalot.
Bak de spekblokjes in Zi'Anna's olijfolie krokant, schep uit de pan en laat uitdruipen in zeef.
Bak in dezelfde pan de champignons samen met de sjalot en de look aan, flambeer met scheutje cognac.
Voeg de room en een scheutje porto toe en laat de saus inkoken.
Kook Zi'Anna's Tortellone in kokend gezouten water.
Rooster de pijnboompitten.
Giet de tortelloni af en meng de helft van de Parmigiano hierin en nadien met de saus.
Overstrooi met de pijnboompitten en de spekblokjes.
Garneer met platte peterselie en serveer de rest van de Parmigiano apart erbij
Buon apetito.
Reactie plaatsen
Reacties