tortellone,champignonroomsaus en spekjes

Tortellone met champignonroomsaus en spekjes

ingrediënten:

200 – 250 g  Zi'Anna's verse Tortellone gevuld met Parmigiano

250 g champignons

250 ml.  room.

1 teentje look

scheutje porto

scheutje cognac

1 sjalot

150 g geraspte Parmigiano Reggiano

peper, zout.

Zi'Anna's olijfolie

bladpeterselie

100 gr. spekblokjes gerookt

50 gr pijnboompitten

Bereiding:

Snijd de champignons in 4, snipper de sjalot.

Bak de spekblokjes in Zi'Anna's olijfolie krokant, schep uit de pan en laat uitdruipen in zeef.

Bak in dezelfde pan de champignons samen met de sjalot en de look aan, flambeer met scheutje cognac.

Voeg de room en een scheutje porto toe en laat de saus inkoken.

Kook Zi'Anna's Tortellone in kokend gezouten water.

Rooster de pijnboompitten.

Giet de tortelloni af en meng de helft van de Parmigiano hierin en nadien met de saus.

Overstrooi met de pijnboompitten en de spekblokjes.

Garneer met platte peterselie en serveer de rest van de Parmigiano apart erbij

Buon apetito.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.