piadina romagnola met tagliata di manzo

Piadina Romagnola igp met  Tagliata di manzo

 

7/6/2021

ingrediënten: 

5 Piadine 

100 Gr.Rucola

125 Gr. Mascarpone

1 Potje Zi'Anna's Tapenade

1 Kl. Sambal

50 Gr; Parmigiano Reggiano (geschaafd)

50 Gr. Cheddar kaas

150 Gr. Filet pur

Zwarte peper /zout

Bereiding:

Men de Mascarpone met een half potje Zi'Anna's tapenade en een koffielepel sambal.

Leg de Piadina eventjes onder de grill (1 min om op te warmen.

Snjd de filet pur in fijne plakjes.

Grill de fijne Plakjes kort in de grillpan met een klein beetje Zi'Anna's olijfolie, en kruid met zwarte peper en zout.

Bestrijk de piadina met het mascarponemengsel leg de gegrilde filet pur hierop, de rucola, de parmezaanschilfers en de cheddar.

Vouw dicht en serveer met nog wat extra mascarpone .

Buon apetito.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.