Piadina Romagnola igp met Tagliata di manzo
7/6/2021
ingrediënten:
5 Piadine
100 Gr.Rucola
125 Gr. Mascarpone
1 Potje Zi'Anna's Tapenade
1 Kl. Sambal
50 Gr; Parmigiano Reggiano (geschaafd)
50 Gr. Cheddar kaas
150 Gr. Filet pur
Zwarte peper /zout
Bereiding:
Men de Mascarpone met een half potje Zi'Anna's tapenade en een koffielepel sambal.
Leg de Piadina eventjes onder de grill (1 min om op te warmen.
Snjd de filet pur in fijne plakjes.
Grill de fijne Plakjes kort in de grillpan met een klein beetje Zi'Anna's olijfolie, en kruid met zwarte peper en zout.
Bestrijk de piadina met het mascarponemengsel leg de gegrilde filet pur hierop, de rucola, de parmezaanschilfers en de cheddar.
Vouw dicht en serveer met nog wat extra mascarpone .
Buon apetito.
Reactie plaatsen
Reacties