Caserecce chimichurri met gebakken bloemkool en chipolata worstjes
Ingrediënten :
500 gr. Caserecce
2 Teentjes look
1 Bussel peterselie
Zi'Anna's olijfolie
Scheutje rode wijnazijn
5-6 El Spicemix del Mondo Chimichurri (Verstegen)
1 bloemkool
300 gr. Chipolata
Klontje boter
Bereiding :
Meng 6 eetlepels chimichurri met evenveel Zi'Anna's olijfolie en zet aan de kant voor later.
Hak de peterselie fijn.
Bak de chipolata worstjes.
Snijd roosjes uit de bloemkool en bak ze in boter tot ze mooi gekleurd zijn, en leg aan de kant.
(zorg dat er nog een lekkere bite inzit)
Kook de casarecce in kokend gezouten water al dente.
Smelt een klontje boter in een grote pan, doe de penne rechtstreeks uit het water in de gesmolten boter en voeg wat kookvocht en de bloemkool toe.
Laat even goed doorwarmen voeg een klein beetje wijnazijn toe en meng de andere ingrediënten in de pan.
Overstrooi het geheel met de gehakte peterselie en het chimichurri mengsel.
Laat doorwarmen en serveer met vers geraspte Parmigiano.
Buon apetito.
Reactie plaatsen
Reacties