Pasta Cordon bleu
Ingrediënten :
10 Pastavellen (vers)
10 EL. béchamelsaus
1 Groene courgette
1 Teentje look
1 Gele courgette
200 g. Mozzarella
100 g. Parmigiano Reggiano
Basilicum
3 Eieren
150 g. Paneermeel
15 Kerstomaten
Zi'Anna's olijfolie
Peper/zout
Rucola
Bereiding :
Maak een béchamelsaus en zet deze aan de kant voor later.
(50 gr boter, 50 gr bloem, 1/2 Liter melk)
Snijd de courgettes in repen en bak deze in Zi'Anna's olijfolie met het lookteentje.
Snijd de mozzarella in sneetjes en cutter de Parmigiano.
Bewaar de courgettes op keukenpapier om het overtollige vet te verwijderen.
Snijd de pastavellen op 10 x 10 cm en leg deze op je werkvlak.
Beleg de pastavellen zoals op foto en vouw de lasagnebladen dicht zoals een loempia.
Paneer de cordon bleu en bak goudgeel in Zi'Anna's olijfolie.
Buon Apetito.
Tip :
Dit is een vegetarische versie maar hier kan je natuurlijk ook andere vullingen gebruiken zoals ham etc.
Pastavellen kan je ook in de winkel kopen, gebruik wel steeds de voorgekookte.
Reactie plaatsen
Reacties