Penne mezzanotte

Penne di mezzanotte:

ingrediënten:

400 gr. Penne 

3 Eidooiers

10 EL. Versgeraspte Parmigiano Reggiano

200 gr. Ricotta

60 ml. Panna di cucina of room

Nootmuskaat

40 gr. Boter

Zout en gemalen zwarte peper

Bereiding:

-Kook de pasta "al dente" in gezouten water.

-Klop ondertussen de eierdooiers, de geraspte Parmezaanse kaas en de ricotta in een kom.

-Voeg de room eraan toe en meng met een vork.

-Rasp er nootmuskaat  over naar smaak en voeg er flink wat zwarte peper en een beetje zout toe.

-Giet de pasta af, zet de  pot terug op het vuur en smelt de boter erin

Voeg de uitgelekte pasta toe en meng alles goed boven een matig vuur.

-Zet het vuur uit en voeg het kaasmengsel toe.

-Zorg dat de saus  mooi rond de pasta kleeft.

-Dien op en overstrooi met Parmigiano.

Buon Apetito.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.