ingrediënten:
1/2 Witte kool
200 gr. Gerookte spekblokjes
25 gr. Boter
1 Dl. Room
Platte peterselie
400 gr. Paccheri
Nootmuskaat
2 Teentjes look
Peper
Zout
Bereiding:
Stoof de witte kool in boter en kruid met peper, zout, nootmuskaat en look gedurende 15 a 20 minuten.
Kook de Paccheri in kokend gezouten water "al dente".
Voeg room toe aan de witte kool en laat even inkoken.
Bak het gerookte spek krokant.
Voeg de paccheri toe aan de witte kool.
Overstrooi met platte peterselie en het krokant spek.
Buon apetito.
Mario's wijntip :
Ferro 13 “Hipster” Negroamaro - Puglia
https://www.qualitywines-webshop.be/2018-FERRO-13-Hipster-Negroamaro-0.75l
Reactie plaatsen
Reacties