ingrediënten:
1/2 Bloemkool
300 gr. Spinazie
2 Teentjes look
1 Sjalot
3 Kippenworst
250 gr. Frastagliata
Zi'Anna's olijfolie
150 gr. Parmigiano Reggiano
100gr. Pijnboompitten
Peper & zout
1 Kl. Sambal oelek
Bereiding:
Hak de sjalot en de look fijn en stoof ze op in Zi'Anna's olijfolie.
Voeg de bloemkoolroosjes toe en stoof deze mee aan. Bevochtig het mengsel met water en laat de bloemkool garen.
Blancheer de spinazieblaadjes in kokend gezouten water en koel ze af (Voor de groene kleur).
Voeg de spinazie toe aan de bloemkool en doe het geheel in de keukenrobot, mix tot een gladde massa,
doe hierbij de pijnboompitten, de Parmigiano en de sambal en laat nog even draaien.
Bak de kippenworstjes aan in Zi'Anna's olijfolie.
Kook de frastagliata "al dente" in kokend gezouten water.
Voeg de pasta bij de pesto serveer op groot bord en leg er enkele stukjes kippenworst bij.
Overstrooi het geheel met Parmigiano en een giet er nog klein beetje olijfolie over.
Buon apetito.
Mario's wijntip :
Le Due Arbi Rosso (by Dievole) – Toscana Rosso
https://www.qualitywines-webshop.be/2018-Le-Due-ARBIE-Rosso-by-DIEVOLE-0.75l
Reactie plaatsen
Reacties