ingrediënten:
2 Potjes chavroux geitenkaas
500 gr. Mezze maniche
1 Broccoli
2 Teentjes look
1/2 Dl. Room
1/2 Romanesco
4 Plakjes Parmaham
Peper & zout
Nootmuskaat
Sambal oelek
Bereiding:
Kook de broccoli beetgaar in kokend gezouten water en koel af in ijswater om de kleur te bewaren.
Stoof de ui samen met de gesnipperde look in olijfolie en voeg hierbij de voorgekookte broccoli ,stoof het geheel even op, voeg de room toe en verwarm tot de broccoli warm is.
Doe het mengsel samen met de geitenkaas , sambal in de blender, kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Kook de Mezze maniche "al dente " in kokend gezouten water.
Kook de romanesco in kokend gezouten water.
Meng de broccolicréme met de uitgelekte pasta.
Serveer in warm bord en verdeel de Parmaham en de gekookte romanesco over het geheel.
Buon apetito.
Mario's wijntip :
Tenuta Viscone Sauvignon Blanc – Friuli
https://www.qualitywines-webshop.be/2019-Tenuta-Viscone-(Matteo-Braidot)-Sauvignon-Blanc-0.75l
Reactie plaatsen
Reacties