Zi'Anna's linguine vongole

Linguine alle vongole:

30/01/2021

ingrediënten:

150 gr. Linguine

350 gr. Vongole

2 Teentjes look

15 Kerstomaatjes

1 Busseltje platte peterselie

Zwarte peper, zout

Olijfolie

Bereiding:

-Kook de linguine in gezouten water.

-Bak de kerstomaten in olijfolie met look, voeg hieraan een beetje kookvocht van de pasta toe, en zet dit aan de kant.

-Bak nu de vongole samen met look in olijfolie tot deze open gaan.

-Voeg de pasta rechtstreeks uit het kookvocht toe aan de vongole alsook de kerstomaatjes.

-Meng het geheel en laat alles  even sudderen, overstrooi met gehakte bladpeterselie.

Buon Apetito.

Mario's WIJNTIP: 2019 Collefrisio "Vignaquadra" Pecorino -Aruzzo.

COLLEFRISIO "Vignaquadra" Pecorino - Quality Wines Veurne - Qualitywines-webshop (qualitywines-webshop.be)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.