pasta "Red pepper balls"
12/12/2021
ingrediënten:
500 Gr. Gehakt
150 Gr. Peperonata
50 Gr. Paneermeel
1 Ei
Bussel basilicum
50 Gr. Boter
2 Teentjes look
1 Fles Zi'Anna's passata
1 Ajuin
1 Peperoncino
Zwarte peper
500 Gr. Pappardelle
Bereiding:
Meng het gehakt met de in stukken gesneden peperonata , look, paneermeel, het ei, zwarte peper, basilicum en een fijngesneden pepertje.
Rol hiervan balletjes en bak ze goudbruin in boter.
Haal ze uit de pan en gebruik de boter om de ajuin samen met het pepertje en de look aan te stoven.Voeg Zi'Anna's passata toe en laat 30 min. pruttelen op zacht vuurtje.
Kook de pappardelle in kokend gezouten water "al dente".
Voeg de pappardelle toe aan de saus alsook de balletjes.
Serveer met Parmigiano Reggiano.
Buon apetito.
Reactie plaatsen
Reacties