Pappardelle met gele curry, kipblokjes en courgette
14/1/2022
Ingrediënten:
- 250 gr Pappardelle
- 100 gr gele curry pasta
- 400 ml Kokosmelk (blikje)
- 2 kipfilets
- 1 courgette
- Zi'Anna's olijfolie
- 100 gr. Rucola
- 50 gr. Bloem
Bereiding:
Kook de Pappardelle in kokend gezouten water "al dente".
Bestuif de blokjes kipfilet met bloem en kruid met zout en peper.
Verhit Zi'Anna's olijfolie en bak de kip kort aan.
Voeg de gele curry pasta toe en bak kort mee.
Voeg de courgette toe en bak mee.
Giet de kokosmelk erover en roer goed door elkaar.
Breng het geheel zachtjes aan de kook en aat 5 min. zachtjes pruttelen.
Voeg de Pappardelle toe samen met eventueel wat kookvocht van de pasta.
Serveer de rucola en de Parmezaanschilfers er bovenop.
Buon apetito
Reactie plaatsen
Reacties