Tagliatelle met traag gegaarde ribbetjes
Ingrediënten :
2 Ribbetjes gemarineerde of natuur
Zi'Anna's olijfolie
6 Wortelen
1 Rood pepertje
2 Ajuin
2 Teentjes look
80 gr. Tomatenpuree
400 gr. Tomatenblokjes
1 Kruidentuiltje (peterseliestengels, laurier, tijm, rozemarijn)
1/2 Fles rode wijn
500 ml. Rundsbouillon
300 gr. Zi'Anna's tagliatelle
100 gr; Parmigiano Reggiano
Bereiding :
Schil de wortels en snijd in stukken.
Snijd de uien in grove stukken.
Pers er de look bij en bak samen met de tomatenpuree 5 minuten mee.
Voeg het vlees terug toe in en werk af met fijngesneden rozemarijn.
Dresseer in diep bord en overstrooi met Parmigiano.
Buon Apetito.
Reactie plaatsen
Reacties