Zi'Anna's wraptaart uit Sorrento
5/12/2020
ingrediënten:
12 Tortilla's
250 gr. Mascarpone
6 Sneetjes proscuito San Daniële (Parmaham)
250 gr. Mozzarella
Busseltje basilicum
6 San Marzano tomaten
1 Courgette
10 El. Zi'Anna's Pesto (Zie eerder recept)
3 Rode paprika
4 teentjes look
Zi'Anna's olijfolie
100 gr. pijnboompitten
Parmigiano Reggiano
Rucola
Peper,zout
Bereiding:
Pel en snijd de San Marzano tomaten in plakjes en leg aan de kant. Snijd de mozzarella in plakjes.
Pel de paprika met een dunschiller en stoof ze langzaam in Zi'Anna's olijfolie samen met de look.
Snijd de courgette in lange plakken en bak ze kort aan in Zi'Anna's olijfolie en laat uitdruipen op keukenpapier.
Meng de mascarpone met Zi'Anna's pesto.(pesto zie eerder recept)
Leg een wrap in een ingevette ovenschaal.
Beleg de wrap met een laagje mascarpone mengsel. Bedek de wrap met parmaham. Leg hierop mozzarella, gestoofde paprika , courgette, pijnboompitten en de tomaten.
Besmeer daarna weer een wrap met het mascarpone mengsel en leg op de andere wrap, werk zo verder tot alle ingrediënten opgewerkt zijn. Besmeer de laatste wrap met het mascarpone mengsel en strooi er wat geraspte Parmigiano, gedroogde of verse oregano en mozzarella over.
Zet de wraptaart een 20-tal minuten in de oven op 160°C.
Serveer met Rucola salade.
Buon Apetito.
Tip: Voor de liefhebbers van sterkere kazen
kan hier ook nog Gorgonzola kaas aan toegevoegd worden.
Ideaal als snack of als hapje met vrienden.
Deze wraptaart kan helemaal op voorhand klaargemaakt worden, zodat U kan blijven aperitieven met Uw vrienden terwijl U de wraptaart enkel in de oven moet plaatsen.
Tip: Voor de liefhebbers van sterkere kazen
kan hier ook nog Gorgonzola kaas aan toegevoegd worden.
Ideaal als snack of als hapje met vrienden.
Deze wraptaart kan helemaal op voorhand klaargemaakt worden, zodat U kan blijven aperitieven met Uw vrienden terwijl U de wraptaart enkel in de oven moet plaatsen.
Reactie plaatsen
Reacties