Paccheri met peperonata en merguez
3/5/2021
ingrediënten:
2 Merguez
1 Rood pepertje
1 Rode paprika
1 Gele paprika
2 Teentjes look
1 El. suiker
1 Sjalot
1 Kl. Tomatenpuree
Zi'Anna's olijfolie
150 gr. Paccheri
Enkele blaadjes basilicum en bladpeterselie
100 gr. Parmigiano Reggiano
Bereiding:
Schil de paprika's en snijd ze in reepjes.
Snipper de sjalot, de peper en de look en stoof ze zachtjes aan in redelijk veel Zi'Anna's olijfolie samen met de reepjes paprika.
Laat zachtjes stoven gedurende minimum 30 min.
Kruid met peper en zout en klein snuifje suiker.
Snijd de merguez in stukjes en bak ze in boter gaar.
Kook de pasta "Al dente" in kokend gezouten water.
Meng de pasta met de paprika en de merguez, overstrooi met basilicum en platte peterselie, serveer met Parmigiano.
Buon Apetito.
Reactie plaatsen
Reacties