Pinsa Romana met carpaccio en Rucola
14/1/2022
Ingrediënten :
1 Pak pinsa deeg
0,5 Fles Zi'Anna's Passata
150 gr. Carpaccio/of rosbief
10 Kerstomaten
Enkele blaadjes basilicum
1 Potje ricotta
1 Paprika
1 Courgette
250 gr. Mozzarella
100 gr. Zi'Anna's pesto
50 gr. Pijnboompitten
1 Rode paprika
2 Teentjes look
Oregano
Bereiding :
Verwarm de oven op 250°C.
Smeer het deeg in met een laagje ricotta, Zi'Anna's passata en wat fijngesnipperde look.
Snijd de kerstomaten in 2.
Snijd de mozzarella in blokjes.
Pel de paprika en snijd de courgette in plakjes en stoof ze aan in Zi'Anna's olijfolie.
Verdeel de groentjes en de mozzarella over het deeg, kruid het geheel af met peper en zout
Voeg nog wat groene pesto en de basilicumblaadjes toe, overstrooi met oregano en schuif hem dan in de oven voor een 10 tal minuten.
Leg de carpaccio bovenop samen met de rucola en de geroosterde pijnboompitten.
Besprenkel met Zi'Anna's olijfolie.
Buon Apetito.
TIP : Combinaties kan je zelf maken met bv.:
Geitenkaas en Parmaham.
Wilde champignons en Gorgonzola.
Vegetarisch: Philadelphia en broccoli.
Gerookte zalm, venkel en feta kaas.
etc.
Reactie plaatsen
Reacties