Pinsa Romana met carpaccio en Rucola

Pinsa Romana met carpaccio en Rucola

14/1/2022

Ingrediënten :

1 Pak pinsa deeg

0,5 Fles Zi'Anna's Passata

150 gr. Carpaccio/of rosbief

10 Kerstomaten

Enkele blaadjes basilicum

1 Potje ricotta

1 Paprika 

1 Courgette

250 gr. Mozzarella

100 gr. Zi'Anna's pesto

50 gr. Pijnboompitten

1 Rode paprika

2 Teentjes look

Oregano

Bereiding :

Verwarm de oven op 250°C. 

Smeer het deeg in met een laagje ricotta, Zi'Anna's passata en wat fijngesnipperde look.

Snijd de kerstomaten in 2.

Snijd de mozzarella in blokjes.

Pel de paprika en snijd de courgette in plakjes en stoof ze aan in Zi'Anna's olijfolie.

Verdeel de groentjes en de mozzarella over het deeg, kruid het geheel af met peper en zout

Voeg nog wat groene pesto en de basilicumblaadjes  toe, overstrooi met oregano en schuif hem dan in de oven voor een 10 tal minuten.

Leg de carpaccio bovenop samen met de rucola en de geroosterde pijnboompitten.

Besprenkel met Zi'Anna's olijfolie.

Buon Apetito.

 

TIP : Combinaties kan je zelf maken met bv.:

Geitenkaas en Parmaham.

Wilde champignons en Gorgonzola.

Vegetarisch: Philadelphia en broccoli.

Gerookte zalm, venkel en feta kaas.

etc.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.